Regane mesin ngisi kapsul kopi

Katrangan singkat:

Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Regane mesin ngisi kapsul kopi

图片1

 

Referensi video

https://www.youtube.com/watch?v=h2OYbyBzH0U&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=JlHQJxQnNW0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=2ExZZYQmt64&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=1yGJ0AkUupk&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=R7X68fk74jY&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=kcqxicAGaS0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=fC0VX1qMt6o&feature=share

Pambuka Mesin
Iki mesin ngisi kapsul kopiminangka model anyar sing nembe dikembangake dening perusahaan kita. Nduweni mesin puteran, tilas cilik, kacepetan cepet, lan stabilitas. Bisa ngisi kapsul 3000-3600 saben jam kanthi paling cepet. Bisa ngisi macem-macem cangkir, yen ngganti cetakan mesin bisa rampung sajrone 30 menit. Pangalengan spiral kontrol servo, akurasi pengalengan bisa tekan ± 0,1g. Kanthi fungsi encer, oksigen residual saka produk bisa nganti 5%, sing bisa nambah umure kopi. Sistem mesin kabeh utamane adhedhasar Schneider, sing dikembangake dening teknologi Internet of Things, lan bisa milih komputer / telpon seluler kanggo ngawasi utawa ngoperasikake mesin kasebut kanthi online.

Lingkup aplikasi
Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul kopi Lavazza lsp.

微信图片_20200826090213 微信图片_20200826090223

 

Parameter teknis mesin

Model: HC-RN1C-60
Bahan panganan: Lemah / kopi, teh, susu bubuk
Kacepetan maksimal: 3600 biji / jam
Tegangan: 220V fase tunggal utawa bisa disesuaikan miturut voltase pelanggan
Daya: 1,5KW
Frekuensi: 50 / 60HZ
Pasokan tekanan udara: ≥0.6Mpa / 0,1m3 0,8Mpa
Bobot mesin: 800kg
Ukuran mesin: 1300mm × 1100mm × 2100mm

 

Konfigurasi listrik

Sistem PLC: Schneider
Layar tutul: Fanyi
Inverter: Schneider
Motor servo: Schneider
Pemutus sirkuit: Schneider
Tombol ngalih: Schneider
Encoder: Omron
Alat kontrol suhu: Omron
Sensor Everbright: Panasonik
Relay cilik: Izumi
Katup solenoid: Airtac
Katup vakum: Airtac
Komponen pneumatik: Airtac

 

Pambuka perusahaan

Ruian Yidao minangka salah sawijining pabrikan mesin pengisi kapsul kopi mewah ing China.

Kita wis ngasilake mesin kemasan suwene sajrone 10+ taun pengalaman.

Kita nyedhiyakake kabeh jinis solusi kemasan kapsul kopi kayata Dolce Guesto, Nespresso, cangkir K, Lavazza lsp.

Sugeng rawuh pelanggan kanggo ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita