Mesin kemasan blister

  • Roller Type High Speed Al/Pl Blister Packaging Machine

    Mesin Kemasan Blister Tipe Kecepatan Roller

      DPH-260 Roller Type Kecepatan Tinggi AL / PL Blister Packing Spesifikasi teknis: Kapasitas (pukulan / waktu) 60-200 Range stroke (mm) 20-120 Packingmaterial: Foil PVCPTP Alu foil (mm) (0.2-0.4) * 260 (0,02-0,05) * 260 Udara kompresi 0,5-0.7Mpa Konsumsi udara (m³ / mnt) ≥0.5 Daya AC380V 50HZ 18,1KW Pendingin banyu kanggo cetakan 1.5P kanthi Dimensi konsumsi 60L / jam (LW * H) (mm) 4860 * 1070 * 1750 Bobot bersih (kg) 3000 Rincian mesin: Tur pabrik:
  • Automatic Syrup Honey Jam Ketchup Shampoo Liquid Blister Packing Machine

    Sirup Otomatis Syampu Jam Krim Mesin Kemasan Blister Cair

    Mesin Kemasan Blister Cair Peralatan Dpp-801. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive poros utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Sensor Omron) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Mesin Paket Paket, Blister ...
  • Dpp-80 Automatic Pharmaceutical Equipment Capsule/Liquid/ Choclate Blister Packing Packaging/Package/Pack Machine

    Dpp-80 Otomatis Peralatan Farmasi Kapsul / Cair / Kemasan Blister Kemasan Blister / Mesin Paket / Paket

    Mesin Kemasan Farmasi Dpp-80 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive poros utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Paket Paket Mac ...
  • Dpp-120 Pharmaceutical Machinery Dpp-120 Blister Packing Machine

    Mesin Farmasi Dpp-120 Dpp-120 Mesin Kemasan Blister

    Mesin Farmasi Dpp-120 Mesin Kemasan Blister 1. Gambar produk: 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya paling anyar jinis paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive batang utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari.2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi larangan kanggo jumlah obat-obatan miturut sarat pangguna.3. & nbs ...
  • Dpp-150 Automatic Alu PVC Blister Machine for Tablet and Capsule/Alu Alu Pharmaceutical Packing Machine

    Dpp-150 Mesin Blister Alu PVC Otomatis kanggo Mesin Kemasan Farmasi Tablet lan Kapsul / Alu Alu

    Mesin Kemasan Farmasi DPP-150 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister1. Gambar produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive batang utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Sensor Omron) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Paket Paket M ...
  • Dpp-150 Capsule Bilster Packing Machine, Capsule Bilster Packaging Machine

    Dpp-150 Mesin Kapsul Bapster Kapsul, Mesin Kemasan Kapsul Bilster

    Mesin Kemasan Farmasi DPP-150 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister1. Gambar produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive batang utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Sensor Omron) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Paket Paket M ...
  • Dpp-80 Chocolate Butter Blister Packing Packaging Machine

    Mesin Kemasan Blister Chocolate Dpp-80

    Mesin Kemasan Farmasi Dpp-80 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive poros utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Paket Paket Mac ...
  • Dpp-80 Automatic Liquid Blister Packing Machine for Jam

    Dpp-80 Mesin Kemasan Blister Cair Otomatis kanggo Jam

    Mesin Kemasan Blister Cair Peralatan Dpp-801. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive poros utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi larangan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Mesin Paket Paket, Blister ...
  • Dpp-80 Alu Plastic Packing Machine, Alu PVC Blister Machine

    Mesin Kemasan Plastik Dpp-80 Alu, Mesin Blister Alu PVC

    Mesin Kemasan Farmasi Dpp-80 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister 1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya paling anyar jinis paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive batang utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari.2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Sensor Omron) Dpp-80 Manufacturin ...
  • Dpp-80 Alu PVC Packing Machine, Alu PVC Blister Machine

    Mesin Packing Dpp-80 Alu PVC, Mesin Blister Alu PVC

    Mesin Kemasan Farmasi Dpp-80 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive poros utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Paket Paket Mac ...
  • Dpp-80 Automatic Blister Capsule Pill Packing Machine

    Dpp-80 Mesin Kemasan Pil Kapsul Otomatis

    Mesin Kemasan Farmasi Dpp-80 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister 1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya paling anyar jinis paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive batang utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari.2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Sensor Omron) Dpp-80 Manufacturin ...
  • Dpp-80 Auto Alu-PVC/Alu-Alu Heat Sealing Food Blister Pack Machine

    Dpp-80 Auto Alu-PVC / Alu-Alu Machine Sealing Panas Blister Panganan

    Mesin Kemasan Farmasi Dpp-80 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister 1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya paling anyar jinis paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive batang utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari.2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Sensor Omron) Dpp-80 Manufacturin ...