Mesin kemasan plastik

  • Play Dough / Plasticine Extruder Cutting Pillow Type Packing Machine

    Puter Mesin Pengemas Jenis Bantal Adonan / Plastisin

    Mesin kemasan adonan plastik plastik DZB-360 Tunggal1. Gambar produk: 2. Pambuka mesin: Mesin kemasan Plastisin DZB-360 duwe ukuran pemotong bentuk lan pengepakan, lan liya-liyane otomatisasi bisa ngirit efisiensi produksi kanthi gawean miturut ukuran produk sing cocog karo KD - 260 350 450 jinis bantal jinis, program kontrol servo nglereni servo nglereni kanthi alus lan apik, muntahake ing area kontak materi posisi saham yaiku 304 st ...
  • Automatic Plasticine / Play Dough / Clay / Putty Packing Machine

    Plastik Plastik / Mesin Adonan / Clay / Putty Otomatis

    YD-1 Plastisin Otomatis / Adonan / Clay / Extrusion & Dempul & Kemasan machinea1. Gambar produk: 2. Pambuka mesin: Mesin kemasan Plastisin DZB-360 duwe ukuran pemotong bentuk lan pengepakan, lan liya-liyane otomatisasi bisa ngirit efisiensi produksi kanthi gawean miturut ukuran produk sing cocog karo KD - 260 350 450 jinis bantal jinis, program kontrol servo nglereni servo nglereni Gamelan lan ayu, rame ngidoni saham ...
  • Gel Baby Fever Ice Cooling Patch Four Side Sealing Packing Machine

    Gel Baby Fever Ice Cooling Patch Four Side Sealing Packing Machine

    SB800W Four Sealing Sealing Machine Packaging Otomatis1. Gambar produk: 2. Rincian mesin lan pitepangan 3. Lingkup aplikasi: Model iki minangka sealing & mesin kemasan paling cepet papat ujung, nutup kemasan segel papat canggih paling maju, otomatisasi tingkat dhuwur, alarm kesalahan, miturut ciri khas operasi! Mesin iki biasane ditrapake kanggo pad anget, pemanas infus, plester, tambalan, ganti bedah lan produk sing padha. 4 ...
  • Toys Clay Packing Machine

    Mesin Packing Tanah Liat Mainan

    YD-12 12 Warni plastisin / Main adonan Extrusion & Cutting & Packaging machinea1. Gambar produk: 2. Pambuka mesin: Mesin kemasan Plastisin DZB-360 duwe ukuran pemotong bentuk lan pengepakan, lan liya-liyane otomatisasi bisa ngirit efisiensi produksi kanthi gawean miturut ukuran produk sing cocog karo KD - 260 350 450 jinis bantal jinis, program kontrol servo nglereni peralatan nglereni servo kanthi apik lan apik, muntahake ing bahan posisi saham ...
  • Automatic Play Dough Packing Machine

    Mesin Packing Adonan Puter Otomatis

    Mesin kemasan adonan plastik plastik DZB-360 Tunggal1. Gambar produk: 2. Pambuka mesin: Mesin kemasan Plastisin DZB-360 duwe ukuran pemotong bentuk lan pengepakan, lan liya-liyane otomatisasi bisa ngirit efisiensi produksi kanthi gawean miturut ukuran produk sing cocog karo KD - 260 350 450 jinis bantal jinis, program kontrol servo nglereni servo nglereni kanthi alus lan apik, muntahake ing area kontak materi posisi saham yaiku 304 s ...