Babagan Kita

Rui'an Yidao Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 2008, khusus kanggo pangembangan, produksi, penjualan lan layanan peralatan farmasi lan kemasan; kisaran produk kalebu mesin press tablet, mesin kapsul, mesin cacah kapsul, mesin kemasan blister aluminium-plastik, mesin kemasan jenis bantal, mesin capping, mesin penyegel, mesin coding, mesin label, mesin karton. Kualitas produk wis tekan standar kualitas GMP.

Perusahaan kasebut dununge ing Kutha Ruian sing asri, jembaré luwih saka 10.000 meter persegi. Sistem manajemen mutu perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001.
Mesin Yidao wis diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan Amerika Serikat lan negara lan wilayah liyane;

Kabutuhan pelanggan minangka motivasi, lan kita nglumpukake pengalaman sing akeh kanggo komunikasi lan layanan karo para pelanggan. "Dandan sing terus-terusan lan ngupayakake inovasi" minangka filosofi lan vitalitas pangembangan usaha sing terus-terusan. Kanggo ngucapake matur nuwun marang para pelanggan amarga tresnane karo perusahaan, perusahaan kanthi janji janji bakal menehi pelanggan produk lan layanan berkualitas tinggi. Kapan wae, kanca bisa ngunjungi perusahaan lan negosiasi bisnis.

Sertifikat

Pabrik