Mesin bungkus selofan

  • Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-260 Mesin Tumpukan Selofan Otomatis

    BT-260 Cigarette Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Machine Fitur: Mesin dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital sing diimpor lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Bt-200 Cosmetics Automatic 3D Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-200 Mesin Tumpukan Cellophane 3D Kosmetik Otomatis

    Fitur Mesin Overwrapping BT-200 Kosmetik Otomatis 3D Cellophane: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasional, nyolong tenan, nggawe ayu. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus spati ...
  • Bt-300 Fully Automatic Cigarette Box 3D Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-300 Mesin Rokok Otomatis Kotak Rokok 3D

    Fitur Mesin Overwrapping Box Cigarette BT-300 Otomatis Fitur Mesin: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Bt-200 Automatic Three-Dimensional Transparent Film Cardboard Cigarette Box Cellophane Wrapping Machine

    Bt-200 Mesin Pambungkus Cellophane Film Transparan Otomatis Dimensi

    Fitur Mesin Overwrapping BT-200 Kosmetik Otomatis 3D Cellophane: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasional, nyolong tenan, nggawe ayu. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus spati ...
  • Bt-300 Factory Price DVD Box Cellophane Packaging Machine

    Bt-300 Mesin Pabrik Cellophane DVD Box Harga

    Fitur Mesin Overwrapping Box Cigarette BT-300 Otomatis Fitur Mesin: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Bt-300 Automatic Cellophane Tea Box Three-Dimensional Transparent Membrane Packing Machine

    Bt-300 Otomatis Cellophane Tea Box Mesin Kemasan Membran Transparan Tiga Dimensi

    Fitur Mesin Overwrapping Box Cigarette BT-300 Otomatis Fitur Mesin: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Bt-300 Cigarette Packing Machine Good Price

    Bt-300 Mesin Kemasan Rokok Regane Apik

    Fitur Mesin Overwrapping Box Cigarette BT-300 Otomatis Fitur Mesin: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Bt-300 Automatic Cigarette Cellophane Packing Machine

    Bt-300 Mesin Kemasan Selofan Rokok Otomatis

    Fitur Mesin Overwrapping Box Cigarette BT-300 Otomatis Fitur Mesin: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Automatic Soap Biscuit Carton Box 3D Packing Machine BOPP Film Perfume Playing Card Cellophane Overwrapping Machine

    Sabun Otomatis Kotak K karton Biskuit 3D Kemasan Mesin BOPP Film Parfum Playing Card Cellophane Overwrapping Machine

    BT-200 Kosmetik Parfum Maining Card Soap Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Fitur Mesin: Mesin iki dirancang kanthi dhasar nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, Gamelan ayu. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ganti sawetara bagean bisa ...
  • Bt-300 Automatic Cosmetic Box BOPP Film Cellophane Wrapping Machine

    Bt-300 Mesin Kosmetik Otomatis BOPP Film Pambungkus Cellophane

    Fitur Mesin Overwrapping Box Cigarette BT-300 Otomatis Fitur Mesin: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Bt-200 Automatic Three -Dimensional Cellophane Over Wrapping Machine / Cigarette Case Transparent Film Wrapping Machine

    Bt-200 Cellophane Otomatis -Dimensional Liwat Mesin Pambungkus / Mesin Pembungkus Film Transparan Kasus Rokok

    Fitur Mesin Overwrapping BT-200 Kosmetik Otomatis 3D Cellophane: Mesin kasebut dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasional, nyolong tenan, nggawe ayu. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus spati ...
  • Bt-400 3D Three Dimension Perfume Cosmetic Cream Lotion Box Packing Machine with Cellophane BOPP PVC Paper

    Bt-400 3D Tiga Dimensi Parfum Krim Kosmetik Krim Losyen Mesin Packing karo Selophane BOPP Kertas PVC

    BT-400 3D Transparent film Cellophane Overwrapping Machine Fitur Fungsional: Mesin Overwrapping 3D Cellophane Otomatis iki bahan sing digunakake yaiku film lapisan cellophane lan BOPP, lan mesin iki minangka peralatan umum kanggo nggawe kemasan 3d kanggo macem-macem spesifikasi obyek karton utawa awak sisih. Babagan hubungan mekanik minangka awak utama, nggunakake kontrol frekuensi stepless kanggo kacepetan motor lan aksesoris listrik kontrol otomatis. Mesin nggabungake mesin, electrici ...