Klompok Produk

  • Vials, Tube, Ointment, Sachets, Injections, Cosmetics, Condom, Ampules, Cartoning Machine

    Vial, Tube, Ointment, Sachets, Injeksi, Kosmetik, Kondom, Ampul, Mesin Cartoning

    Vial, Tube, Ointment, Sachets, Injeksi, Kosmetik, Kondom, Ampul, Produk Plow-Wrapped Horizontal Cartoning MachineMain utama lan karakteristik struktural: 1. Nganggo panganan otomatis, mbongkar, mangan, nutup lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / stepping motor, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo nggawe operasi tampilan mesin-mesin ing ...
  • Vials, Tube, Ointment, Sachets, Tube Injections, Cosmetis, Condom, Ampoules, Plow-Wrapped Products Horizontal Cartoning Machine

    Vial, Tube, Ointment, Sachets, Tube Injections, Cosmetis, Condom, Ampoules, Plow-Wrapped Products Horizontal Cartoning Machine

    Vial, Tube, Ointment, Sachets, Tube Injections, Cosmetis, Condom, Ampoules, Plow-Wrapped Products Horizontal Cartoning Machine (Kabeh produk bisa disesuaikan) Kinerja utama lan karakteristik struktural: 1. Nganggo feed otomatis, mbongkar, mangan, nyegel lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / motor mlaku, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC digunakake kanggo ...
  • Tyz-130 Automatic Condom Cartoning Machine

    Mesin Cartoning Kondom Otomatis Tyz-130

    Kinerja utama lan karakteristik struktural Pill Botol Botol Otomatis: 1. Nganggo panganan otomatis, mbongkar, mangan, nyegel lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Motor servo / stepping, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo nggawe operasi tampilan antarmuka mesin-mesin luwih jelas lan luwih trep, kanthi otomatisasi dhuwur lan luwih huma ...
  • Automatic Carton Packing Machine for Wet Wipes

    Mesin Kemasan Karton Otomatis kanggo Pipa Basah

    Mesin Cartoning Otomatis TYZ-130 Mesin karton khusus kanggo macem-macem produk Kinerja utama lan karakteristik struktural: 1. Nganggo panganan otomatis, mbongkar, mangan, nutup lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / stepping motor, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo nggawe operasi tampilan antarmuka man-machine luwih jelas lan ...
  • Horizontal Cartoning Machine for Hardware Bearing

    Mesin Cartoning Horisontal kanggo Bantalan Hardware

    Mesin Cartoning Horisontal Kanggo Kinerja Hardware lan karakteristik struktural: 1. Nganggo feed otomatis, mbongkar, mangan, nutup lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Motor servo / stepping, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo nggawe operasi tampilan antarmuka mesin-mesin luwih jelas lan luwih trep, kanthi otomatisasi ...
  • Tyz-130 Automatic Food/ Hardware/Pharmaceutical/Cosmetic/Medicine/Bottle/Tube Box Packing Cartoning Machine

    Tyz-130 Mesin Panganan Carton Otomatis / Hardware / Farmasi / Kosmetik / Obat / Botol / Tabung / Tube

    Tyz-130 Otomatis Pangan / Hardware / Farmasi / Kosmetik / Obat / Botol / Tube Boxing Machine Cartoning Kinerja utama lan karakteristik struktural: 1. Nganggo panganan otomatis, mbongkar, mangan, nutup lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / stepping motor, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo nggawe operasi tampilan antarmuka manungsa-mesin cl ...
  • Automatic Cartoning Machine for Soft Tubes

    Mesin Cartoning Otomatis kanggo Tabung Lembut

    Mesin Cartoning Otomatis kanggo Tabung Lembut Mesin karton sing disesuaikan cocog kanggo kabeh jinis kinerja produk lan karakteristik struktural: 1. Nganggo panganan otomatis, mbongkar, mangan, nyegel lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / stepping motor, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo nggawe operasi tampilan antarmuka manungsa-mesin ...
  • Tyz-130 Automatic Box Packing Machine with Hot Glue Sealing

    Mesin Pengemasan Kothak Otomatis Tyz-130 kanthi Sealing Lem Panas

    Tyz-130 Otomatis Pangan / Hardware / Farmasi / Kosmetik / Obat / Botol / Tube Boxing Machine Cartoning Kinerja utama lan karakteristik struktural: 1. Nganggo feed otomatis, mbongkar, mangan, nutup lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / stepping motor, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo nggawe operasi tampilan antarmuka mesin-mesin bening ...
  • Tyz-130 Automatic Condom Encasing Machine Carton Machine

    Mesin Karton Mesin Enkom Tyz-130 Otomatis

    Mesin tinju Condom TYZ-130 Otomatis, mesin karton kondom, kontoner kondom Kinerja utama lan karakteristik struktural: 1. Nganggo panganan otomatis, mbongkar, mangan, nyegel lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / stepping motor, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo nggawe operasi tampilan antarmuka man-machine luwih jelas lan luwih trep ...
  • Tyz-130 Automatic Food Beverage Pharmaceutical Products Box Packing Carton Machine

    Tyz-130 Mesin Farmasi Produk Minuman Panganan Otomatis Kardus

    TYZ-130 Produk Minuman Makanan Minuman Kothak Kemasan Mesin Karton Mesin karton sing disesuaikan cocog kanggo kabeh produk Kinerja utama lan karakteristik struktural: 1. Nganggo panganan otomatis, mbongkar, mangan, nyegel lan output. Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / stepping motor, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo ...
  • Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-260 Mesin Tumpukan Selofan Otomatis

    BT-260 Cigarette Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Machine Fitur: Mesin dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital sing diimpor lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Automatic Sweet Jellies In a Blister Tray Boxing Machine

    Jeli Manis Otomatis Ing Mesin Tinju Bunder Blister

    Jellies Otomatis Ing Blister Tray Boxing Machine Manis ing tray blister Lan bentuk kemasan liyane, strukture kompak lan cukup, lan operasi lan penyesuaiane gampang; 2. Servo / stepping motor, layar tutul lan sistem kontrol sing bisa diprogram PLC diadopsi kanggo ...