Mesin ngisi cacah kapsul

  • Yd-8 Tablet Bottle Filling Machine

    Mesin Ngisi Botol Tablet Yd-8

    Mesin Hitung Pil Kapsul Tablet YD-8 Semi Otomatis Gambar produk: Wedi: YD-8 Mesin etungan Elektronik Otomatis khusus kanggo ngetung tablet, gelatin alus, kapsul hard lan permen karet, lsp. Mesin iki nggunakake 8 sensor sensor ngetung impor kanggo ngetung kanthi 8 Cara Pandhuan. Kauntungane mesin kasebut ora kudu diganti cetakan nalika sampeyan ngowahi obyek sing dietung, mung nyetel dhuwur meja ngetang kanthi rodha Easy Adjust ...
  • Yd-8 Pharma Automatic Capsule Tablet Pill Counting & Filling Machine

    Yd-8 Tablet Kapsul Otomatis Capsule Pill Counting & Machine Isi

    Mesin Hitung Pil Kapsul Tablet YD-8 Semi Otomatis Gambar produk: Wedi: YD-8 Mesin etungan Elektronik Otomatis khusus kanggo ngetung tablet, gelatin alus, kapsul hard lan permen karet, lsp. Mesin iki nggunakake 8 sensor sensor ngetung impor kanggo ngetung kanthi 8 Cara Pandhuan. Kauntungane mesin kasebut ora kudu diganti cetakan nalika sampeyan ngowahi obyek sing dietung, mung nyetel dhuwur meja ngetang kanthi rodha Easy Adjust ...
  • Yd-2 Semi Automatic Tablet Capsule Pill Counting Machine

    Yd-2 Semi Otomatis Tablet Capsule Pill Counting Machine

    Mesin Hitung Pil Kapsul Tablet YD-2 Semi Otomatis Gambar produk: Wedi: 1. Nomer pelet sing dietung bisa disedhiyakake kanthi sewenang-wenang ing antarane 0-9999.2. Bahan stainless steel kanggo kabeh mesin bisa ditemtokake karo spesifikasi GMP. 3. Gampang dioperasikake lan ora dibutuhake latihan khusus.4. Cacah pelet presisi kanthi piranti proteksi mripat listrik khusus.5. Desain ngetang Rotary kanthi operasi sing cepet lan lancar.6. Pellet rotary counti ...
  • Yd-4 Automatic Electronic Capsule/Tablet Counting Machine, Electricity Counting Machine

    Yd-4 Otomatis Elektronik Capsule / Tablet Mesin Cacah, Mesin Cacah Listrik

    YD-4 Otomatis Elektronik Capsule / Tablet Mesin Cacah, Mesin Cacah Listrik Gambar produk: Wedi: 1. Nomer pelet sing dietung bisa disedhiyakake kanthi sewenang-wenang ing antarane 0-9999.2. Bahan stainless steel kanggo kabeh mesin bisa ditemtokake karo spesifikasi GMP. 3. Gampang dioperasikake lan ora dibutuhake latihan khusus.4. Cacah pelet presisi kanthi piranti proteksi mripat listrik khusus.5. Desain ngitung Rotary kanthi cepet lan ...