Mesin Kemasan Blister Card

  • AC-600 Chain Plate Automatic Battery Blister Card Packaging Machine

    Mesin Kemasan Kertu Blister AC-600 Plain Chain Plate

    AC-600 Chain Plate Otomatis Blister Card Packaging Machine Scope aplikasi. Mesin iki cocog kanggo batre, alat tulis, panganan, peralatan medis, dolanan, hardware cilik, elektronik, mobil lan pit motor, barang kebutuhan saben dinane, kosmetik, lan plastik utawa kemasan kertas kertas liyane, kayata jarum suntik, mobil dolanan, gunting, senter, batre, colokan, lipstik, kait mantel, bola reresik, silet, cairan koreksi, potlot, lsp. Alur proses peralatan: Main main ...
  • Automatic Toothbrush Blister Packing Machine

    Mesin Packing Blister Toothbrush Otomatis

    Mesin iki ditrapake kanthi profesional ing industri sikat untu, khusus kanggo kemasan sikat untu. Kabeh jinis sikat untu, siji, dobel, pirang-pirang sikat sikat gigi bisa diproduksi.
  • Automatic Blister Card Toy Car, Scissor, Flashlight, Battery, Spark Plug, Lip Stick, Hook, Shaver, Pencil Packing Machine

    Mobil Mainan Kertu Blister Otomatis, Gunting, Senter, Baterai, Spark Plug, Lip Stick, Kait, Alat Cukur, Mesin Pengemas Pensil

    Mesin iki cocog kanggo batre, alat tulis, panganan, peralatan medis, dolanan, hardware cilik, elektronik, mobil lan pit motor, barang kebutuhan saben dinane, kosmetik, lan plastik utawa kemasan kertas liyane, kayata jarum suntik, mobil dolanan, gunting, senter, batre, colokan, lipstik, klambi, bal reresik, silet, cairan koreksi, potlot, lsp.
  • Battery Blister Card Packing Machine

    Mesin Kemasan Kertu Blister Baterai

    Mesin iki cocog kanggo batre, alat tulis, panganan, peralatan medis, dolanan, hardware cilik, elektronik, mobil lan pit motor, barang kebutuhan saben dinane, kosmetik, lan plastik utawa kemasan kertas liyane, kayata jarum suntik, mobil dolanan, gunting, senter, batre, colokan, lipstik, klambi, bal reresik, silet, cairan koreksi, potlot, lsp.
  • Automatic Toothbrush Blister Packaging Machine

    Mesin Kemasan Blister Toothbrush Otomatis

    Mesin iki ditrapake kanthi profesional ing industri sikat untu, khusus kanggo kemasan sikat untu. Kabeh jinis sikat untu, siji, dobel, pirang-pirang sikat sikat gigi bisa diproduksi.