Mesin poles kapsul

  • Automatic Capsule Polishing and Rejecting Machine, Capsule Rejector

    Mesin Kapsul Otomatis lan Mesin Nolak, Kapsul Penolak

    Capsule Polishing And Sorting Machine Aplikasi gambar produk: Mesin kasebut minangka peralatan profesional anyar kanggo apotek. Ing drive motor sing terus variabel, bisa ngresiki lan ngresiki bledug sing dipasang ing kapsul lan tablet kanggo nambah permukaan polesan obat. Data teknis utama: kapasitas 150000 Pcs / jam Pasokan listrik 220V, 50Hz, 2A, Fase tunggal Bobot bersih 60kg Bobot bersih 40Kg Negatif 2.7m3 / mn -0.014mpa Udara kompres 0.25m3 / mn 0.3mpa bentuk (LxWxH) 800 ...
  • High Speed Capsule Polisher, Capsule Polishing Machine

    Polisher Kapsul Kacepetan, Mesin Poles Kapsul

    Capsule Polishing And Sorting Machine, Capsule PolisherProduk gambar produk: Mesin kasebut minangka peralatan profesional anyar kanggo apotek. Ing drive motor sing terus variabel, bisa ngresiki lan ngresiki bledug sing dipasang ing kapsul lan tablet kanggo nambah permukaan polesan obat. Data teknis utama: kapasitas 150000 Pcs / jam Pasokan listrik 220V, 50Hz, 2A, Fase tunggal Berat bersih 60kg Bobot bersih 40Kg Negatif 2.7m3 / mn -0.014mpa Udara kompres 0.25m3 / mn 0.3mpa ...
  • High Speed Capsule Polisher and Sorter with Low Price Good Price

    Polisher Kapsul Kacepetan Tinggi lan Sorter kanthi Rega murah

    Capsule Polishing And Sorting Machine Aplikasi gambar produk: Mesin kasebut minangka peralatan profesional anyar kanggo apotek. Ing drive motor sing terus variabel, bisa ngresiki lan ngresiki bledug sing dipasang ing kapsul lan tablet kanggo nambah permukaan polesan obat. Data teknis utama: kapasitas 150000 Pcs / jam Pasokan listrik 220V, 50Hz, 2A, Fase tunggal Bobot bersih 60kg Bobot bersih 40Kg Negatif 2.7m3 / mn -0.014mpa Udara kompres 0.25m3 / mn 0.3mpa bentuk (LxWxH) 800 ...
  • Vibrating Tablet Sieving Capsule Polishing Machine

    Mesin Poles Kapsul Sieving Tablet Vibrating

    Capsule Polishing And Sorting Machine Aplikasi gambar produk: Mesin kasebut minangka peralatan profesional anyar kanggo apotek. Ing drive motor sing terus variabel, bisa ngresiki lan ngresiki bledug sing dipasang ing kapsul lan tablet kanggo nambah permukaan polesan obat. Data teknis utama: Kapasitas 7000 biji / min Power Supply 220V, 280W Dimensi 1150 × 400 × 1000 mm (Sakabèhé) 1300 × 540 × 1040 mm (Packing) W ...
  • Automatic Capsule Polishing & Sorting Machine

    Mesin Poles & Urut Kapsul Otomatis

    Capsule Polishing And Sorting Machine Aplikasi gambar produk: Mesin kasebut minangka peralatan profesional anyar kanggo apotek. Ing drive motor sing terus variabel, bisa ngresiki lan ngresiki bledug sing dipasang ing kapsul lan tablet kanggo nambah permukaan polesan obat. Data teknis utama: kapasitas 150000 Pcs / jam Pasokan listrik 220V, 50Hz, 2A, Fase tunggal Bobot bersih 60kg Bobot bersih 40Kg Negatif 2.7m3 / mn -0.014mpa Compre ...