Mesin kemasan tisu basah

  • Automatic wet wipes production line

    Baris produksi tisu udan otomatis

    Z80-5 Line Produksi Jaringan Wet Basah Otomatis (Cocog kanggo 30-120 bungkus tisu basah) I. Kinerja lan karakteristik peralatan. 1. Gunakake kisaran: 30-120 lembar / tas. Tisu basah bayi, tisu basah industri, tisu basah dapur, tisu basah rumah tangga lan sapanunggalane. 2. Prinsip kerja: (1 gulung panganan materi → slitting online → lempitan otomatis → ngisi cairan otomatis → nglereni otomatis → tumpukan otomatis → ngetung otomatis) → tisu udan ngenteni. Pengangkutan material → (...
  • Automatic wet wipes making machine production line for 1 pieces packing

    Tisu basah otomatis nggawe lini produksi mesin kanggo pengepakan 1 potong

      I. Struktur kinerja lan karakteristik peralatan. 1. persyaratan produksi peralatan: Peralatan kasebut bisa ngasilake macem-macem spunlace; kain hawa panas; kertas tanpa debu lan produk liyane. 2. Prinsip kerja peralatan: ngirim → lempitan longitudinal otomatis → nglereni bahan baku → lempitan horisontal → kemasan → isi cairan kuantitatif → tanggal cetak → sewing → ngiris rampung otomatis. 3. Piranti kasebut cocog kanggo bungkus tisu teles ing ...
  • Wet Wipes Packing Machine Single Wet Tissue Packaging Machine

    Mesin Kemasan Tisu Basah Sawijining Mesin Kemasan Tisu Wet

    JBK -260 Mesin Lengkep Otomatis Laci Otomatis Intelektual Lengkap (4 Kontrol Motor Servo) 1. Gambar produk: 2. Lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin iki dirancang kanggo desain kemasan tisu basah lan vertikal, lembaga, kacepetan cepet , operasi lancar, lan kanthi otomatis bisa ngrampungake; Ngilangke udan lempitan-ing lan njaba irisan-irisan-tambahan tas nggawe-sealing-count-a batch-number produk-produk lan sapanunggalane fitur, kanthi efektif ngilangke tisu udan ing pac ...
  • Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

    Mesin Packing Jaringan Wet Woven Non Woven Otomatis

    JBK -260 Mesin Lengkep Otomatis Laci Otomatis Intelektual Lengkap (4 Kontrol Motor Servo) 1. Gambar produk: 2. Lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin iki dirancang kanggo desain kemasan tisu basah lan vertikal, lembaga, kacepetan cepet , operasi lancar, lan kanthi otomatis bisa ngrampungake; Ngilangke udan melu-ing-njaba lan njaba cairan-irisan-tambah tas nggawe-sealing-count-a batch-number produk-output lan liya-liyane, kanthi efektif ngilangke tisu udan ing kemasan ...
  • Fully Automatic Baby Alcohol Swab Pad Packaging Machine

    Mesin Packing Pad Alkohol Bayi kanthi Otomatis

    RRW-250G Otomatis sing Disetel Papat Sisi Sealing Wet Wipe Packaging Machine Gunakake: Mesin RRW-250G dirancang minangka solusi produksi otomatis kanggo tisu basah sanitary lan make-up ngilangi usap udan lan lap udan perawatan pribadi. Bisa diatur supaya bisa dicocogake karo macem-macem ukuran kemasan, pilihan sing sampurna kanggo pabrik OEM lan ODM sing ngasilake macem-macem ukuran produk usap basah ing siji mesin. Fitur: Desain cetakan modern sing bisa disetel, siji mesin kanggo dimensi kemasan sing beda. Papat sisi segel ...
  • Fully Automatic Alcohol Swab Prep Pad Packaging Machine

    Mesin Kemasan Pad Swab Alkohol kanthi Otomatis

    RRW-250G Otomatis sing Disetel Papat Sisi Sealing Wet Wipe Packaging Machine Gunakake: Mesin RRW-250G dirancang minangka solusi produksi otomatis kanggo tisu basah sanitary lan make-up ngilangi usap udan lan lap udan perawatan pribadi. Bisa diatur supaya bisa dicocogake karo macem-macem ukuran kemasan, pilihan sing sampurna kanggo pabrik OEM lan ODM sing ngasilake macem-macem ukuran produk usap basah ing siji mesin. Fitur: Desain cetakan modern sing bisa disetel, siji mesin kanggo dimensi kemasan sing beda. Papat sisi segel ...
  • Automatic Wet Facial Tissue Packing Machine Manufacturer Factory

    Pabrik Mesin Pembungkus Tisu Wajah Otomatis Wet

    JBK -260 Mesin Lengkep Otomatis Laci Otomatis Intelektual Lengkap (4 Kontrol Motor Servo) 1. Gambar produk: 2. Lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin iki dirancang kanggo desain kemasan tisu basah lan vertikal, lembaga, kacepetan cepet , operasi lancar, lan kanthi otomatis bisa ngrampungake; Ngilangke udan melu-ing-njaba lan njaba cairan-irisan-tambah tas nggawe-sealing-count-a batch-number produk-output lan liya-liyane, kanthi efektif ngilangke tisu udan ing kemasan ...
  • Small Wet Towel Wet Wipes Packing Machine

    Mesin Packing Wet Basah Andhuk Basah Cilik

    JBK -260 Intisari Laci Otomatis Lengkap Laci Intelektual Mesin (4 Kontrol Motor Servo, cocok kanggo 1 potong) 1. Gambar produk: 2. Lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin iki dirancang kanggo desain kemasan tisu basah lan vertikal, institusi, kacepetan cepet, operasi lancar, lan kanthi otomatis bisa ngrampungake; Ngilangke udan lempitan-ing lan njaba irisan-irisan-tambahan tas nggawe-sealing-count-a batch-number produk-produk lan sapanunggalane fitur, kanthi efektif aja ...
  • Automatic Flow Baby Wet Wipe Packing Machine Cleaning Wipes Packaging Machine

    Aliran Otomatis Mesin Pembungkus Pembersih Basah Bayi Basah Otomatis

    JBK -260 Mesin Lengkep Otomatis Laci Otomatis Intelektual Lengkap (4 Kontrol Motor Servo) 1. Gambar produk: 2. Lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin iki dirancang kanggo desain kemasan tisu basah lan vertikal, lembaga, kacepetan cepet , operasi lancar, lan kanthi otomatis bisa ngrampungake; Ngilangke udan melu-ing-njaba lan njaba cairan-irisan-tambah tas nggawe-sealing-count-a batch-number produk-output lan liya-liyane, kanthi efektif ngilangke tisu udan ing kemasan ...
  • Jbk-400 Autaomtic Wet Tissue Packing Machine

    Jbk-400 Mesin Kemasan Jaringan Basah Autaomtic

    JBK-400 Full- Auto Drawer Type Wet Tissue Packing Machine (Cocog 10-30 potong) (Lubang Punching And Labeling Device) 1. Gambar produk: 2. Lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin iki ana ing pangkal bantal- mesin pengepakan jinis sing wis dirancang lan dikembangake sawise inovasi teknologi. Iki nggunakake kontroler sing bisa diprogram PLC kanggo ngontrol proses produksi kemasan jaringan basah jinis laci lan nyelehake sawetara jaringan udan ing tas pengemasan film. Ing f ...
  • Horizontal Baby Wet Wipe Packing Equipment

    Piranti Kemasan Pipa Baby Horizontal Horisontal

    JBK -260 Intisari Laci Otomatis Lengkap Laci Intelektual Mesin (4 Kontrol Motor Servo, cocok kanggo 1 potong) 1. Gambar produk: 2. Lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin iki dirancang kanggo desain kemasan tisu basah lan vertikal, institusi, kacepetan cepet, operasi lancar, lan kanthi otomatis bisa ngrampungake; Ngilangke udan lempitan-ing-njaba lan njaba irisan-cair-nambah tas nggawe-sealing-count-a batch-number produk-produk lan sapanunggalane fitur, kanthi efektif aja ...
  • Jbk-400 Autaomtic Wet Tissue Paper Wet Napkin Packing Machine

    Jbk-400 Mesin Kertas Serbet Wet Wet Autaomtic

    JBK-400 Full- Auto Drawer Type Wet Tissue Packing Machine (Cocog 5-30 potong) (Lubang Punching And Labeling Device) 1. Gambar produk: 2. Lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin iki ana ing pangkal bantal- mesin pengepakan jinis sing wis dirancang lan dikembangake sawise inovasi teknologi. Iki nggunakake kontroler sing bisa diprogram PLC kanggo ngontrol proses produksi kemasan jaringan basah jinis laci lan nyelehake sawetara jaringan udan ing tas pengemasan film. ...