Piranti Farmasi

  • Roller Type High Speed Al/Pl Blister Packaging Machine

    Mesin Kemasan Blister Tipe Kecepatan Roller

      DPH-260 Roller Type Kecepatan Tinggi AL / PL Blister Packing Spesifikasi teknis: Kapasitas (pukulan / waktu) 60-200 Range stroke (mm) 20-120 Packingmaterial: Foil PVCPTP Alu foil (mm) (0.2-0.4) * 260 (0,02-0,05) * 260 Udara kompresi 0,5-0.7Mpa Konsumsi udara (m³ / mnt) ≥0.5 Daya AC380V 50HZ 18,1KW Pendingin banyu kanggo cetakan 1.5P kanthi Dimensi konsumsi 60L / jam (LW * H) (mm) 4860 * 1070 * 1750 Bobot bersih (kg) 3000 Rincian mesin: Tur pabrik:
  • [Copy] Rg2-110c Soft Gelatin Capsule Filling Machine

    [Salin] Mesin Isi Kapsul Gelatin Rg2-110c

    RG2-110C Mesin Enkulasi Gelatin Soft RG0.8-110C MODEL Deskripsi Produk 1. Ngadopsi layar tutul ukuran amba, kanthi fungsi diagnostik kesalahan, bisa nyimpen macem-macem paramèter operasi, cadangan jaringan cadangan. 2. Cetakan nganggo paduan aluminium penerbangan, umur panjang. Ngoptimalake desain, luwih akeh bolongan cetakan, tingkat net-gelatin murah. 3. Rod drum sheet gelatin, sistem minyak sheet gelatin lan cetakan nganggo desain paralel, stabilitas tinggi. Nganggo variabel independen f ...
  • Rg2-110c Soft Gelatin Encapsulation Machine

    Mesin Enkulasi Gelatin Rg2-110c Soft

    RG2-110C Mesin Enkulasi Gelatin Soft RG0.8-110C MODEL Deskripsi Produk 1. Ngadopsi layar tutul ukuran amba, kanthi fungsi diagnostik kesalahan, bisa nyimpen macem-macem paramèter operasi, cadangan jaringan cadangan. 2. Cetakan nganggo paduan aluminium penerbangan, umur panjang. Ngoptimalake desain, luwih akeh bolongan cetakan, tingkat net-gelatin murah. 3. Rod drum sheet gelatin, sistem minyak sheet gelatin lan cetakan nganggo desain paralel, stabilitas tinggi. Nganggo variabel independen f ...
  • Automatic Syrup Honey Jam Ketchup Shampoo Liquid Blister Packing Machine

    Sirup Otomatis Syampu Jam Krim Mesin Kemasan Blister Cair

    Mesin Kemasan Blister Cair Peralatan Dpp-801. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive poros utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Sensor Omron) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Mesin Paket Paket, Blister ...
  • Dpp-80 Automatic Pharmaceutical Equipment Capsule/Liquid/ Choclate Blister Packing Packaging/Package/Pack Machine

    Dpp-80 Otomatis Peralatan Farmasi Kapsul / Cair / Kemasan Blister Kemasan Blister / Mesin Paket / Paket

    Mesin Kemasan Farmasi Dpp-80 Manufaktur, Mesin Kemasan Blister1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Iki nggunakake mekanisme transmisi daya tinggi paling anyar kanggo ngatur rantai lan drive poros utama. Kesalahan lan swara transmisi roda gigi liyane bisa dihindari. 2. Sistem kontrol impor diadopsi; uga bisa dilengkapi piranti ndeteksi lan fungsi penolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Kemasan Farmasi / Paket Paket Mac ...
  • High Speed Rotary Pharmaceutical/Food Chicken Soup Cube Tablet/Pill/Salt Making Press Machine

    Kacepetan Rotary Farmasi / Makanan Panggang Sup Kubus Tablet / Pil / Mesin Pencet Garam

    ZP25F Tablet mesin press Tablet Panganggone Sample Peralatan iki minangka produk teknologi tinggi elektromekanis sing dikembangake kanthi dhasar taun pamriksa produk otomatis sing dikembangake dening perusahaan kami. Bisa nyuda macem-macem wafer konvensional lan tablet liyane sing bentuk khusus (kalebu nyetak sisi loro): Piranti kasebut yaiku farmasi, kimia, Pilihan paling apik kanggo panganan, plastik, elektronik lan perusahaan produksi liyane. Fitur 1. Struktur umume peralatan kompak lan ...
  • Gel Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Kapsul Gel

    Mesin Isi Kapsul Gel Semi Otomatis Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, sesuai karo sarat kesehatan sanitasi. Iki minangka peralatan sing cocog karo akurasi pinter kanggo dosis, novel ...
  • Semi Auto Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis

    Fitur Sampel Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis: Mesin iki kanthi listrik lan uap nganti kontrol kombinasi, dilengkapi piranti counter otomatis elektronik cocog kanggo ngisi macem-macem kapsul domestik utawa impor. Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, sesuai karo sarat kesehatan sanitasi. Iki minangka peralatan sing cocog karo akurasi pinter kanggo dosis, ...
  • Zp33f/Zp35f/Zp37f Rotary Tablet Press, Tablet Pressing Machine Type Pharmaceutical Machinery

    Zp33f / Zp35f / Zp37f Rotary Tablet Press, Mesin Pencet Tablet Tipe Mesin Farmasi

    Rotary Tablet Press, Mesin Press Tablet Tipe Mesin Farmasi Sample Dianggo Piranti iki minangka produk teknologi tinggi elektromekanik sing dikembangake kanthi dhasar taun pamriksa produk kanthi otomatis sing dikembangake dening perusahaan kami. Bisa nyuda macem-macem wafer konvensional lan tablet liyane sing bentuk khusus (kalebu nyetak sisi loro): Piranti kasebut yaiku farmasi, kimia, Pilihan paling apik kanggo panganan, plastik, elektronik lan perusahaan produksi liyane. Fitur 1. Over ...
  • Hydraulic Press Tablet / Pill Press Machine

    Mesin Pencet Tablet Hidrolik / Pil Tekan

    ZP31F Tablet press machine Use Sample Bisa nyuda macem-macem wafer konvensional lan tablet liyane sing bentuk khusus (kalebu nyetak sisi loro): Piranti kasebut yaiku farmasi, kimia, Pilihan paling apik kanggo panganan, plastik, elektronik lan perusahaan produksi liyane. Fitur 1. Struktur sakabèhé ...
  • Pharmaceutical Machinery Tablet Pressing Machine

    Mesin Pencet Tablet Mesin Farmasi

    Model: Mesin Pencet Tablet Mesin Farmasi ZP27F Sample: Gunakake Peralatan iki minangka produk teknologi tinggi elektromekanis sing dikembangake kanthi dhasar taun pamriksa produk kanthi otomatis sing digawe dening perusahaan kami. Bisa nyuda macem-macem wafer konvensional lan tablet liyane sing bentuk khusus (kalebu nyetak sisi loro): Piranti kasebut yaiku farmasi, kimia, Pilihan paling apik kanggo panganan, plastik, elektronik lan perusahaan produksi liyane. Fitur 1. Struktur sakabèhé ...
  • Automatic Tablet Pressing Machine, Automatic Pill Pressing Machine

    Mesin Pencet Tablet Otomatis, Mesin Pencet Pil Otomatis

    ZP29F Tablet press machine Sample Usage Bisa nyuda macem-macem wafer konvensional lan tablet liyane sing bentuk khusus (kalebu nyetak sisi loro): Piranti kasebut yaiku farmasi, kimia, Pilihan paling apik kanggo panganan, plastik, elektronik lan perusahaan produksi liyane. Fitur 1. Struktur sakabèhé ...