Mesin label otomatis

  • Automatic Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Otomatis

    SHL-1520 Mesin Label Vertikal Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan 1. Peralatan iki digunakake kanggo menehi label vertikal botol bunder utawa benda silinder. 2. Label pasokan kontrol ketegangan sinkronisasi, pasokan stabil lan cepet, njamin kacepetan lan akurasi menehi label. 3. Mekanisme pamisah botol nggunakake roda spons sinkron kanggo aturan kacepetan tanpa langkah, lan jarak botol sing bisa dipisahake bisa disetel kanthi sewenang-wenang. 4. Mesin iki nggunakake sentuhan ...
  • Shl-1582 Horizontal Labeling Machine

    Shl-1582 Mesin Label Horisontal

    SHL-1582 Mesin Label Horizental 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan 1. Mekanisme bergulir label tahan tahan Ultra, panggunaan eksklusif bahan poliuretan, awet lan tahan nyandhang. 2. Mekanisme pakan roda plum canggih, sederhana, stabil, andal lan ora rapuh. 3. Bantalan sing diimpor digunakake kanggo nginstal rol conveying supaya obyek sensitif digulung kanggo njamin kualitas labeling. 4. Basis mesin sing stabil lan awet lan macem-macem bagean kabeh nggunakake standarisasi ...
  • Shl-2510 Automatic Double Sides Labeling Machine

    Shl-2510 Mesin Labeling Sisih Otomatis

    SHL-2510 Mesin Labeling Sisih Dobel Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan 1. Peralatan iki bisa ditempelake ing siji utawa loro sisi (label cekak) saka botol bunder, siji utawa loro sisi botol persegi, siji utawa loro ing sisih pinggir botol sing rata (kayata sampo, gel shower, minyak sing bisa dipangan, pelumas, Cuci Deterjen, tetes mata, lsp). Nduweni macem-macem aplikasi lan adaptasi sing kuat. 2. Label pasokan kontrol ketegangan sinkronisasi, pasokan stabil lan cepet, ...
  • Shl-1520 Automatic Mineral Water Bottle/ Glass Bottle / Plastic Bottle Labeling Machine

    Shl-1520 Botol Banyu Mineral Otomatis / Botol Kaca / Mesin Label Botol Plastik

    SHL-1520 Mesin Label Vertikal Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan 1. Peralatan iki digunakake kanggo menehi label vertikal botol bunder utawa benda silinder. 2. Label pasokan kontrol ketegangan sinkronisasi, pasokan stabil lan cepet, njamin kacepetan lan akurasi menehi label. 3. Mekanisme pamisah botol nggunakake roda spons sinkron kanggo aturan kacepetan tanpa langkah, lan jarak botol sing bisa dipisahake bisa disetel kanthi sewenang-wenang. 4. Mesin iki nggunakake t ...
  • DHL-1520 Automatic adhesive Labeling Machine

    DHL-1520 Mesin Label Adhesive otomatis

    SHL-1520 Mesin Label Vertikal Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan 1. Peralatan iki digunakake kanggo menehi label vertikal botol bunder utawa benda silinder. 2. Label pasokan kontrol ketegangan sinkronisasi, pasokan stabil lan cepet, njamin kacepetan lan akurasi menehi label. 3. Mekanisme pamisah botol nggunakake roda spons sinkron kanggo aturan kacepetan tanpa langkah, lan jarak botol sing bisa dipisahake bisa disetel kanthi sewenang-wenang. 4. Mesin iki nggunakake t ...
  • Shl-1520 Automatic Water Bottle/ Juice Drink Bottle/ Pet Bottle Labeling Machine

    Shl-1520 Botol Banyu Otomatis / Botol Ngombe Jus / Mesin Label Botol Pet

    SHL-1520 Mesin Label Vertikal Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan 1. Peralatan iki digunakake kanggo menehi label vertikal botol bunder utawa benda silinder. 2. Label pasokan kontrol ketegangan sinkronisasi, pasokan stabil lan cepet, njamin kacepetan lan akurasi menehi label. 3. Mekanisme pamisah botol nggunakake roda spons sinkron kanggo aturan kacepetan tanpa langkah, lan jarak botol sing bisa dipisahake bisa disetel kanthi sewenang-wenang. 4. Mesin iki nggunakake t ...
  • Shl-1520 Pharmaceutical Automatic Round Bottle Plane Labeler

    Shl-1520 Labeler Plane Botol Otomatis Farmasi

    SHL-1520 Mesin Label Vertikal Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan1. Peralatan iki digunakake kanggo menehi label vertikal saka botol bunder utawa benda silinder.2. Label pasokan kontrol ketegangan sinkronisasi, pasokan stabil lan cepet, njamin kacepetan lan akurasi feed label. 3. Mekanisme pamisah botol nggunakake roda spons sinkron kanggo regulasi kacepetan tanpa langkah, lan jarak botol sing bisa dipisahake bisa diatur ...
  • Shl-3520 Diagonal Labeling Machine

    Shl-3520 Mesin Label Diagonal

    SHL-3520 Mesin Label Diagonal 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan1. Label siji lan diagonal kanggo kothak sing rata lan kothak kanthi spesifikasi sing beda bisa ditempelake (menyang garis hubungan kartoner) kanthi feed stabil lan ruang buffer gedhe.2. Mekanisme panyuntingan rantai sinkronisasi supaya bisa diowahi kanthi lancar lan akurat. Jangkauan pangaturan sing gedhe. Bisa adaptasi karo macem-macem kothak ....
  • Shl-1530 Plane Labeling Machine

    Mesin Label Plane Shl-1530

    SHL-1530 Mesin Label Plane Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan 1. Darmabakti kanggo label rata kanthi spesifikasi. 2. Mesin iki nggunakake antarmuka manusia-tipe canggih, struktur sing cukup lan operasi sing trep. 3. Label pasokan kontrol ketegangan sinkronisasi, pasokan stabil lan cepet, njamin kacepetan lan akurasi menehi label. 4. Roda spons kanthi otomatis muter label kanggo nggawe label luwih kuat. 5. Mesin iki nganggo stainle SUS304 ...
  • Shl-1520 Automatic Sticker Labeling Machine

    Shl-1520 Mesin Label Stiker Otomatis

    SHL-1520 Mesin Label Vertikal Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Peralatan 1. Peralatan iki digunakake kanggo menehi label vertikal botol bunder utawa benda silinder. 2. Label pasokan kontrol ketegangan sinkronisasi, pasokan stabil lan cepet, njamin kacepetan lan akurasi menehi label. 3. Mekanisme pamisah botol nggunakake roda spons sinkron kanggo aturan kacepetan tanpa langkah, lan jarak botol sing bisa dipisahake bisa disetel kanthi sewenang-wenang. 4. Mesin iki nggunakake sentuhan ...