Mesin Packing Jaringan Wet Woven Non Woven Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

JBK -260 Jenis Laci Otomatis Lengkap Intelektual Mesin Packing Wipe Basah
(4 Kontrol Motor Servo)
1. Gambar produk:

Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

2. Lingkup aplikasi:
Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine
Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

 

3. Fitur:

Mesin iki dirancang kanggo desain kemasan tisu basah lan vertikal, institusi, kacepetan cepet, operasi lancar, lan kanthi otomatis bisa ngrampungake; Ngilangke udan lempitan-ing-njaba lan njaba-irisan-tambahan tas nggawe-sealing-count-a output nomer produk batch lan sapanunggalane fitur, nyingkirake tisu basah ing proses kemasan polusi sekunder, mesin kasebut kompak, gampang lan aman, Iki minangka piranti kemasan tisu udan sing dipilih, cocog kanggo saputangan tisu teles sing dibungkus kanthi otomatis! 

4. Data Teknis Utama:

Model JBK-260 JBK-440
Kapasitas: tas / menit 40-200 tas / menit 30-120 tas / menit
Ukurane tas L: 60-220mm W: 30-110mm H: 5-55mm L: 80-250mm W: 30-180mm H: 5-55mm
Total kekuwatan 3,5kw 50Hz AC220V 3,5kw 50Hz AC220V
Ukuran (L * W * H) 1800 * 1000 * 1500mm (L * W * H) 1800 * 1000 * 1500mm (L * W * H)
Bobot 850kg 850kg
Lamaran Cocog kanggo saputangan tisu udan Cocog kanggo tisu teles 5-30
5. Tur pabrik:
Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

6. Paket Ekspor:
Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

RFQ:


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita