Mesin ngisi kapsul

  • [Copy] Rg2-110c Soft Gelatin Capsule Filling Machine

    [Salin] Mesin Isi Kapsul Gelatin Rg2-110c

    RG2-110C Mesin Enkulasi Gelatin Soft RG0.8-110C MODEL Deskripsi Produk 1. Ngadopsi layar tutul ukuran amba, kanthi fungsi diagnostik kesalahan, bisa nyimpen macem-macem paramèter operasi, cadangan jaringan cadangan. 2. Cetakan nganggo paduan aluminium penerbangan, umur panjang. Ngoptimalake desain, luwih akeh bolongan cetakan, tingkat net-gelatin murah. 3. Rod drum sheet gelatin, sistem minyak sheet gelatin lan cetakan nganggo desain paralel, stabilitas tinggi. Nganggo variabel independen f ...
  • Rg2-110c Soft Gelatin Encapsulation Machine

    Mesin Enkulasi Gelatin Rg2-110c Soft

    RG2-110C Mesin Enkulasi Gelatin Soft RG0.8-110C MODEL Deskripsi Produk 1. Ngadopsi layar tutul ukuran amba, kanthi fungsi diagnostik kesalahan, bisa nyimpen macem-macem paramèter operasi, cadangan jaringan cadangan. 2. Cetakan nganggo paduan aluminium penerbangan, umur panjang. Ngoptimalake desain, luwih akeh bolongan cetakan, tingkat net-gelatin murah. 3. Rod drum sheet gelatin, sistem minyak sheet gelatin lan cetakan nganggo desain paralel, stabilitas tinggi. Nganggo variabel independen f ...
  • Gel Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Kapsul Gel

    Mesin Isi Kapsul Gel Semi Otomatis Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, sesuai karo sarat kesehatan sanitasi. Iki minangka peralatan sing cocog karo akurasi pinter kanggo dosis, novel ...
  • Semi Auto Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis

    Fitur Sampel Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis: Mesin iki kanthi listrik lan uap nganti kontrol kombinasi, dilengkapi piranti counter otomatis elektronik cocog kanggo ngisi macem-macem kapsul domestik utawa impor. Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, sesuai karo sarat kesehatan sanitasi. Iki minangka peralatan sing cocog karo akurasi pinter kanggo dosis, ...
  • Hard Gelatin Semi Automatic Capsule Filling Machine

    Mesin Ngisi Kapsul Otomatis Gelatin Semi Keras

    Fitur Mesin Isi Kapsul Otomatis Gelatin Semi Otomatis: Mesin sing nganggo listrik lan kukus nganti kontrol kombinasi, dilengkapi piranti counter otomatis elektronik cocog kanggo ngisi macem-macem kapsul domestik utawa impor. Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, sesuai karo sarat kesehatan sanitasi. Iki minangka peralatan sing cocog karo akurasi pinter kanggo ...
  • Njp Series Pharmaceutical Equipment/Machinery Automatic Coffee Capsule Filling Machine, Automatic Capsule Filler, Capsule Making Machine

    Njp Series Farmasi Peralatan / Mesin Mesin Kapsul Kopi Kapsul Otomatis, Filler Kapsul Otomatis, Mesin Kapsul

    Njp Series Farmasi Peralatan / Mesin Mesin Kapsul Otomatis, Isi Kapsul Otomatis, Mesin Kapsul Keuntungan Produk: 1. Ngembangake kanthi apik lan ningkatake desain internal putar mati, lan nggunakake bantalan linear Jepang asli, sing nduweni akurasi sing luwih dhuwur lan umure luwih dawa tinimbang peralatan mitra. 2. Desain cam ngisor, dibandhingake karo mitra, kita nambah pompa minyak atomisasi tekanan kanggo njaga pelumasan ...
  • Dtj-V Semi-Automatic Capsule Filling Machine

    Mesin Ngisi Kapsul Dtj-V Semi-Otomatis

    Fitur Mesin Isi Kapsul Semi-Otomatis: Mesin sing nganggo listrik lan kukus nganti kontrol kombinasi, dilengkapi piranti counter otomatis elektronik cocog kanggo ngisi macem-macem kapsul domestik utawa impor. Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, sesuai karo sarat kesehatan sanitasi. Iki minangka peralatan sing cocog karo akurasi pinter kanggo dosis, novel ...
  • Semi-Automatic Capsule Filler, Semi-Automatic Capsule Filling Machine

    Filler Kapsul Semi-Otomatis, Mesin Isi Kapsul Semi-Otomatis

    Sampling Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis: Fitur: Mesin iki nganggo listrik lan kukus nganti kontrol kombinasi, dilengkapi piranti counter otomatis elektronik cocog kanggo ngisi macem-macem kapsul domestik utawa impor. Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, sesuai karo sarat kesehatan sanitasi. Iki minangka peralatan sing cocog karo akurasi pinter kanggo ...
  • Dtj-V Pharmaceutical Equipment/Machinery Semi Automatic Capsule Filling Machine, Semi Automatic Capsule Filler, Semi Automatic Capsule Making Machine

    Peralatan Farmasi / Mesin Semi Otomatis Kapsul Mesin Dtj-V, Filler Kapsul Semi Otomatis, Mesin Kapsul Semi Otomatis

    Mesin Ngisi Kapsul Otomatis DTJ-V, Mesin Isi Kapsul Otomatis, Mesin Kapsul Otomatis, Mesin Kapsul Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak ing lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, ...
  • Pharmaceutical Machinery Automatic Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Kapsul Otomatis Mesin Farmasi

    Mesin Pengisi Kapsul Otomatis Mesin FarmasiKeuntungan Produk: 1. Membangun kanthi mandhiri lan ningkatake desain internal putar mati, lan nggunakake bantalan linear Jepang asli, sing nduweni akurasi sing luwih dhuwur lan umur layanan sing luwih dawa tinimbang peralatan mitra. 2. Desain cam ngisor, dibandhingake karo mitra, kita wis nambah pompa minyak atomisasi tekanan kanggo njaga pelumasan ing alur cam, sing nyuda nyuda lan ...
  • Semi Automatic Capsule Filler with Touch Screen, PLC, Stainless Steel

    Pengisi Kapsul Semi Otomatis kanthi Layar Sentuh, PLC, Baja Karat

    Sampling Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis: Fitur: Mesin iki nganggo listrik lan kukus nganti kontrol kombinasi, dilengkapi piranti counter otomatis elektronik cocog kanggo ngisi macem-macem kapsul domestik utawa impor. Kanthi otomatis bisa ngrampungake tumindak lokasi, pamisahan, ngisi, ngunci kapsul, nyuda kekuwatan tenaga kerja, ningkatake efisiensi produksi, sesuai karo sarat kesehatan sanitasi. Iki minangka peralatan sing cocog karo akurasi pinter kanggo dosis ...
  • Njp-800 Pharmaceutical Hard Capsule Powder Filling Machine

    Mesin Isi Bubuk Kapsul Farmasi Njp-800

    Njp-800 Farmasi Hard Capsule Powder Filling MachineKeuntungan produk: 1. Membangun kanthi mandhiri lan ningkatake desain internal putar mati, lan nggunakake bantalan linear Jepang asli, sing nduweni akurasi sing luwih dhuwur lan umur layanan sing luwih dawa tinimbang peralatan mitra. Desain cam ngisor, dibandhingake karo mitra, kita wis nambah pompa minyak atomisasi tekanan kanggo njaga pelumasan ing alur cam, sing nyuda nyuda lan nambah umur ...