Mesin kemasan otomatis

  • Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-260 Mesin Tumpukan Selofan Otomatis

    BT-260 Cigarette Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Machine Fitur: Mesin dirancang kanthi cara nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital sing diimpor lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, lancar kanthi apik. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Ngganti sawetara bagean bisa mbungkus ...
  • Coffee capsule dolce gusto nespresso cartoning machine boxing machine

    Kapsul kopi dolce gusto nespresso mesin tinju karton

    NO 1. Pambuka Mesin Mesin yaiku model linear film film + gulung, cepet lan stabil, bisa ngisi kapsul 3000-3600 saben jam, bisa ngisi macem-macem jinis cangkir, pengalengan spiral sing dikontrol servo, akurasi pengalengan bisa tekan ± 0,3 g. Kanthi fungsi ngisi nitrogen, dadi sisa oksigen produk bisa nganti 5%, bisa nambah umur kopi. Sistem mesin kabeh adhedhasar Schneider lan dikembangake kanthi teknologi IoT, kanthi pilihan komputer / ponsel, ...
  • Automatic wet wipes production line

    Baris produksi tisu udan otomatis

    Z80-5 Line Produksi Jaringan Wet Basah Otomatis (Cocog kanggo 30-120 bungkus tisu basah) I. Kinerja lan karakteristik peralatan. 1. Gunakake kisaran: 30-120 lembar / tas. Tisu basah bayi, tisu basah industri, tisu basah dapur, tisu basah rumah tangga lan sapanunggalane. 2. Prinsip kerja: (1 gulung panganan materi → slitting online → lempitan otomatis → ngisi cairan otomatis → nglereni otomatis → tumpukan otomatis → ngetung otomatis) → tisu udan ngenteni. Pengangkutan material → (...
  • Automatic wet wipes making machine production line for 1 pieces packing

    Tisu basah otomatis nggawe lini produksi mesin kanggo pengepakan 1 potong

      I. Struktur kinerja lan karakteristik peralatan. 1. persyaratan produksi peralatan: Peralatan kasebut bisa ngasilake macem-macem spunlace; kain hawa panas; kertas tanpa debu lan produk liyane. 2. Prinsip kerja peralatan: ngirim → lempitan longitudinal otomatis → nglereni bahan baku → lempitan horisontal → kemasan → isi cairan kuantitatif → tanggal cetak → sewing → ngiris rampung otomatis. 3. Piranti kasebut cocog kanggo bungkus tisu teles ing ...
  • Coffee capsule packing machine

    Mesin kemasan kapsul kopi

    Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul kopi Lavazza lsp.
  • Nespresso coffee capsule packaging machine

    Mesin kemasan kapsul kopi Nespresso

    Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza, lsp.
  • Coffee capsule filling sealing machine

    Kapsul kopi ngisi mesin segel

    Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza, lsp.
  • Coffee capsule making machine

    Mesin nggawe kapsul kopi

    Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza, lsp.
  • Coffee capsule filling machine for sale

    Mesin ngisi kapsul kopi didol

    Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza, lsp.
  • Coffee capsule filling machine price

    Regane mesin ngisi kapsul kopi

    Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza, lsp.
  • Coffee capsule machine Nespresso K-cups dolce Guesto Lavazza

    Mesin kapsul kopi Nespresso K-cangkir dolce Guesto Lavazza

    Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza, lsp.
  • Coffee capsule filling machine manufacturer

    Produsen mesin kapsul kopi

    Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul kopi Lavazza lsp.