Bt-260 Mesin Tumpukan Selofan Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

BT-260 Kotak Rokok 3D Otomatis Mesin Tumpukan Cellophane

Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

 

Fitur:
Mesin kasebut dirancang kanthi dhasar nyerep lan nyerna peralatan canggih asing, nggunakake transduser tampilan digital lan komponen elec, stabil lan andal ing operasi, nyolong tenan, nglancarake ayu. Bisa nggawe kemasan otomatis, panganan, lempitan, panyegelan panas, ngetung lan tape luh sing lengket kanthi otomatis. Kecepatan pengepakan bisa diatur kanthi stepless. Owahi sawetara bagean bisa mbungkus spesifikasi beda (dimensi, dhuwur, jembaré) produk kothak.

Telung Nyegah: anti-palsu anti-damping anti-bledug
Nambah nilai tambahan produk, ningkatake bahan produk, ningkatake kualitas dekorasi.

 

Data teknis utama:

Model BT-200 BT-260 BT-300 BT-350
kacepetan bungkus 30-60 kasus / menit 20-60 bungkus / mnt 40-80 kasus / menit 15-40 Paket / menit
Ukuran bungkus ukuran L + H + (5-10mm) ≤200mm L + H + (5-10mm) ≤250mm L + H + (5-10mm) ≤300mm L + H + (5-10mm) ≤350mm
Bahan bungkus OPP / BOPP OPP / BOPP OPP / BOPP OPP / BOPP
Ukuran mesin 2600x790x1550mm 1930x800x1700mm 2000x700x1400mm 2300x1000x1650mm
Bobot 600KG 700KG 600KG 950KG
Total kekuwatan 4.5KW 5KW 4.5KW 5KW
Tegangan 220V / 380V (50Hz) fase siji utawa telung fase 220V / 380V (50Hz) fase siji utawa telung fase 220V / 380V (50Hz) fase siji utawa telung fase 220V / 380V (50Hz) fase siji utawa telung fase

Rincian mesin:
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

Conto:
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

Prosedur kerja:
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

Tur pabrik:
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita