Kapsul kopi ngisi mesin segel

Katrangan singkat:

Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kapsul kopi ngisi mesin segel

图片1

 

Referensi video

https://www.youtube.com/watch?v=h2OYbyBzH0U&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=JlHQJxQnNW0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=2ExZZYQmt64&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=1yGJ0AkUupk&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=R7X68fk74jY&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=kcqxicAGaS0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=fC0VX1qMt6o&feature=share

Pambuka Mesin
Mesin segel ngisi kapsul kopi iki minangka model anyar sing nembe digawe dening perusahaan kami. Nduweni mesin puteran, tilas cilik, kacepetan cepet, lan stabilitas. Bisa ngisi kapsul 3000-3600 saben jam kanthi paling cepet. Bisa ngisi macem-macem cangkir, yen ngganti cetakan mesin bisa rampung sajrone 30 menit. Pangalengan spiral kontrol servo, akurasi pengalengan bisa tekan ± 0,1g. Kanthi fungsi encer, oksigen residual saka produk bisa nganti 5%, sing bisa nambah umure kopi. Sistem mesin kabeh utamane adhedhasar Schneider, sing dikembangake dening teknologi Internet of Things, lan bisa milih komputer / telpon seluler kanggo ngawasi utawa ngoperasikake mesin kasebut kanthi online.

Lingkup aplikasi
Cocog kanggo Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul kopi Lavazza lsp.

微信图片_20200826090213 微信图片_20200826090223

 

Parameter teknis mesin

Model: HC-RN1C-60
Bahan panganan: Lemah / kopi, teh, susu bubuk
Kacepetan maksimal: 3600 biji / jam
Tegangan: 220V fase tunggal utawa bisa disesuaikan miturut voltase pelanggan
Daya: 1,5KW
Frekuensi: 50 / 60HZ
Pasokan tekanan udara: ≥0.6Mpa / 0,1m3 0,8Mpa
Bobot mesin: 800kg
Ukuran mesin: 1300mm × 1100mm × 2100mm

 

Konfigurasi listrik

Sistem PLC: Schneider
Layar tutul: Fanyi
Inverter: Schneider
Motor servo: Schneider
Pemutus sirkuit: Schneider
Tombol ngalih: Schneider
Encoder: Omron
Alat kontrol suhu: Omron
Sensor Everbright: Panasonik
Relay cilik: Izumi
Katup solenoid: Airtac
Katup vakum: Airtac
Komponen pneumatik: Airtac

 

Pambuka perusahaan

Ruian Yidao minangka salah sawijining sing paling dhuwur mesin ngisi kapsul kopi pabrikan ing China.

Kita wis ngasilake mesin kemasan suwene sajrone 10+ taun pengalaman.

Kita nyedhiyakake kabeh jinis solusi kemasan kapsul kopi kayata Dolce Guesto, Nespresso, cangkir K, Lavazza lsp.

Sugeng rawuh pelanggan kanggo ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita