Solusi kanggo masalah manajemen lan pangopènan peralatan farmasi

1-(3)

(1) aplikasi "cara teknik nilai" kanggo tuku peralatan, prosedur tartamtu kaya ing ngisor iki. Syarat sing jelas, temtokake milih lan tuku peralatan - informasi target perusahaan (informasi kalebu: kabijakan operasi, target manajemen, skala produksi lan manajemen negara, lsp) - produk target dianalisis, analisis produk target sing apik, yaiku klasifikasi fungsi, fungsi spesifik lan eksplisit, banjur analisis fungsi peralatan lan drajad sing cocog karo panjaluk nyata, nganggep fungsional peralatan, fokus fokus praktis) - skema evaluasi (liwat diskusi klompok, ahli konsultasi lan analisis metode liyane babagan kaluwihan lan kekurangan peralatan kanggo nganalisa biaya lan banjur nggabungake obyek utama lan ngurutake), target target milih lan tuku.

(2) instalasi lan panriman peralatan farmasi. Sesuai banget karo syarat GMP lan prosedur operasi sing gegandhengan kanggo instalasi lan panriman peralatan farmasi. Peserta kalebu: produksi, teknik, tenaga, QA lan ahli njaba. Proses khusus yaiku: konfirmasi instalasi, konfirmasi operasi. QA tanggung jawab kanggo pengawasan lan validasi proyek GMP, audit lan verifikasi.

(3) pambangunan informasi. Miturut manual teknis peralatan lan GMP, konsultasi karo para ahli sing relevan, nyusun tabel pangopènan peralatan lan manual teknis, lan cathet kanthi rinci data pangopènan sadurunge, cara pangopènan lan efek pangopènan, kanggo ningkatake informatika lan standarisasi manajemen peralatan farmasi lan pangopènan

(4) ngetrapake sistem "rong sesi". Amarga manajemen peralatan farmasi ditondoi kanthi profesionalisme sing kuat, masalah kompleks lan macem-macem lapangan, uga kegagalan lan ndhelikake kegagalan peralatan, mula kita kudu nggawe operasi, mekanisme respons sing cepet lan efisien, lan mekanisme kegagalan sing tepat wektu. Pengarahan shift (nuduhake panggunaan 10 menit sadurunge kerja saben dina, kanggo ngringkes lan ngrembug 1 d sadurunge kerja lan rencana kerja dina iki) lan rapat mingguan departemen (inspeksi, kinerja review minggu iki, minggu iki kanggo ngrembug babagan masalah utama, ngrembug babagan solusine, lan nyiyapake rencana kerja minggu ngarep), sing bisa ningkatake standarisasi kerja kanthi efektif, yaiku pinunjul kanggo nyuda bebaya sing didhelikake keamanan.


Wektu kiriman: Feb-27-2020