Analisis masalah sing ana ing manajemen lan pangopènan peralatan farmasi

1-(2)

(1) pilihan peralatan. Ana sawetara masalah ing pilihan peralatan farmasi, kayata pilihan miturut pengalaman (tanpa pitungan nyata, utawa pitungan data sing ora cukup), ngupayakake kemajuan kamajuan, lan investigasi data fisik sing ora cukup, sing nyebabake pengaruh praktis lan ekonomi alat kasebut.

(2) instalasi lan latihan peralatan. Ing proses instalasi peralatan farmasi, kemajuan konstruksi asring digatekake, ora digatekake kualitas konstruksi, sing nyebabake kenaikan biaya perawatan peralatan ing wektu mengko. Kajaba iku, pelatihan sing ora nyukupi kanggo pangopènan peralatan lan personel operasi uga nduwe risiko manajemen lan pangopènan peralatan farmasi.

(3) investasi sing ora cukup kanggo manajemen lan pangopènan informatization. Saiki, sanajan akeh perusahaan sing penting banget kanggo manajemen lan pangopènan peralatan, uga manajemen rekaman pangopènan peralatan lan cathetan paramèter dhasar lan sawetara, nanging sawetara masalah isih ana, kayata angel nyedhiyakake data pangopènan terus, kurang efektif informasi spesifikasi peralatan farmasi, kayata spesifikasi, gambar, lsp. sing ora katon iki nambah kesulitan manajemen peralatan, perawatan lan rekonstruksi.

(4) sistem manajemen. Kurang sistem lan metode manajemen sing efektif, nyebabake manajemen personel pangopènan peralatan farmasi ora cukup, personel pangopènan ora duwe standarisasi, manajemen peralatan farmasi lan proses pangopènan sing mbebayani.


Wektu kiriman: Feb-28-2020